8 april 2024
Oostlanddag 2024

Donderdag 4 april bezochten ruim 350 ondernemers, ambtenaren en politici de 14e editie van de Oostlanddag. De dag stond in het teken van De ondernemer als Duizendpoot. Er waren diverse workshops door lokale ondernemers boordevol inspiratie. Bovenal was er meer dan voldoende gelegenheid om te netwerken. Dat is immers de kracht van de Oostlanddag! De gezellige sfeer, de foodtrucks en livemuziek maakten het evenement compleet. Het grootste ondernemersevent in het Oostland was wederom een groot succes!

Het thema van de Oostlanddag was ‘De ondernemer als duizendpoot’. Voorzitter Simone Roodenberg: “Het is een knipoog naar alle verschillende rollen die een ondernemer heeft. Je moet wel haast een duizendpoot zijn om al deze rollen op een goede manier in te vullen. Soms kunnen we daar de kennis en expertise van anderen goed bij gebruiken. En dat is dan ook precies wat we tijdens de Oostlanddag hebben gedaan!”.

De Oostlanddag

De Oostlanddag is al 14 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Ieder jaar komen ondernemers, ambtenaren en politici uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om elkaar te ontmoeten en te werken aan de economie van deze regio.

Organisatie

De organisatie van de Oostlanddag is in handen van meerdere ondernemersverenigingen (VNO-NCW Oostland, Ondernemend Lansingerland, Glastuinbouw-Nederland – afdeling Oostland, NOOVA, OVPN) en gemeenten (Gemeente Lansingerland, Gemeente Pijnacker-Nootdorp). Simone Roodenberg: “De Oostlanddag is echt een evenement voor, door en met ondernemers. Alles van de Oostlanddag is lokaal en/of wordt gesponsord door lokale ondernemers of de gemeenten. Van de locatie en cateraars, tot de aankleding en de programmering. Dat is iets waar we trots op zijn!”

Mede mogelijk gemaakt door

Naast de organiserende partijen werd het grootste netwerkevent in de regio mede mogelijk gemaakt diverse lokale ondernemers die hun diensten en / of producten gratis of tegen een lager tarief aanbieden en/of een financiële bijdrage leveren: MEB Rotterdam, ’t Manneke, PlusGrowth, Vandeez – Creative Agency, Studio Ariane Kok, Krijn Schuitemaker, Het Taalhuis, Mpower, Ridder Catering + events, Holland Huurt, J&K Catering, de Kookmeiden, Ipse de Bruggen, LG Flowers. Dit betreft ook alle ondernemers die een workshop geven. De hoofdsponsor van de Oostlanddag 2024 was Rabobank.

Alle foto’s zijn te vinden op oostlanddag.nl/terugblik-2024.

Foto: Studio Ariane Kok

Meer verslagen