Zo word je lid van OVPN

Wat goed dat je je bij OVPN wilt aansluiten! Wij zetten ons al jaren actief in voor een sterk ondernemersklimaat in Pijnacker-Nootdorp. Jouw lidmaatschap is dan ook van grote toegevoegde waarde voor jouw bedrijf of instelling.

Voorwaarden lidmaatschap

Groot of klein, alle ondernemers in Pijnacker-Nootdorp verwelkomen wij met open armen. Zoals elke vereniging hebben ook wij enkele toelatingscriteria opgesteld. Nieuwe leden:

  • voldoen aan alle wettelijke vereisten van ondernemerschap;
  • hebben een goede reputatie;
  • zijn actief in handel, industrie of dienstverlening;
  • zijn gevestigd in Pijnacker-Nootdorp of omgeving.

Lidmaatschap en contributie

OVPN is een actieve ondernemersvereniging. Jouw lidmaatschap geeft toegang tot alle (meestal gratis) activiteiten van de vereniging. De contributie bedraagt € 275,– per jaar per lidmaatschap. Duo-leden betalen samen € 425,– per jaar. De contributienota ontvang je jaarlijks in januari/februari. Onderstaand vind je het lidmaatschapsformulier om je aan te melden.

Beëindiging lidmaatschap

Wil je het lidmaatschap opzeggen, dan kan dat alleen schriftelijk. Dat moet uiterlijk vier weken vóór het einde van het lidmaatschapsjaar (1 januari – 31 december). De opzegging is definitief, nadat je van ons secretariaat daarvan een schriftelijke bevestiging hebt ontvangen.

Statuten en algemene voorwaarden

Klik hier om onze statuten en algemene voorwaarden te lezen.

Contactformulier

Voor vragen of suggesties kun je het contactformulier gebruiken, of even bellen met een van onze bestuursleden.

Aanmeldformulier

Contactpersoon

Uitgelicht