U bent welkom bij de OVPN

Bent u ondernemer en gevestigd in de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Maak dan kennis met de Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp OVPN. Over de betekenis van de OVPN en de voordelen die u geniet treft u op deze website veel informatie. Spreekt de informatie u aan? Word dan lid. U vergroot uw netwerk, vergaart kennis en geniet voordelen door de collectieve belangenbehartiging.

Voorwaarden

U bent als ondernemer in Pijnacker-Nootdorp en omgeving van harte welkom om lid te worden. De omvang van uw bedrijf of organisatie is geen beperking. Wel hanteren wij voor nieuwe leden enkele toelatingscriteria:

  1. Voldoen aan alle wettelijke vereisten van ondernemerschap;
  2. Een goede reputatie hebben;
  3. Actief zijn in handel, industrie of dienstverlening;
  4. Gevestigd zijn in Pijnacker-Nootdorp of omgeving.

Lidmaatschap en contributie

De OVPN is een actieve ondernemersvereniging. Door uw lidmaatschap mag u aan alle activiteiten van de vereniging deelnemen. De activiteiten van de vereniging zijn in het algemeen gratis. In januari/februari  ontvangt u de jaarlijkse contributienota. De contributie bedraagt € 275,– per jaar per lidmaatschap. Duo leden betalen samen € 425,– per jaar.

Beëindigen van het lidmaatschap

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen? Dan dient u dit schriftelijk te doen en uiterlijk 4 weken vóór het einde van het lidmaatschapsjaar (1 januari – 31 december). Na ontvangst van een schriftelijke bevestiging van opzegging van het OVPN-secretariaat kunt u uw opzegging als definitief beschouwen.

Algemene voorwaarden

Wilt u lid worden, of overweegt u uw lidmaatschap te beëindigen? Bekijk dan de OVPN-statuten.

Om lid te worden kunt u het contactformulier invullen. Wilt u meer informatie over Ondernemend Lansingerland, neem dan contact op met een van de bestuursleden of bezoek vrijblijvend een van onze bijeenkomsten. Zo ontdekt u of Ondernemend Lansingerland ook voor uw onderneming toegevoegde waarde heeft.

Aanmeldformulier

Contactpersoon

Uitgelicht